Smart Passage för snabbare och säkrare insats vid brand


Swedlock AB:s digitala låsteknik är en integrerad del av SOS Alarms tjänst Smart Passage för fastigheter med automatlarm. Genom digital behörighet och inpassage till fastigheter effektiviseras räddningstjänstens arbete och livsviktig tid kan sparas vid insats.

Vid utryckning på ett automatlarm aktiveras en tillfällig behörighet genom en digital nyckel till det specifika objektet. Räddningstjänsten behöver inte oroa sig för felaktiga nycklar, och kan ta sig in utan att spilla tid. Med Smart Passage slipper man hantering av fysiska nycklar, den digitala lösningen gör det smidigare och säkrare för alla parter. Smart Passage sparar också administrativ tid och skapar förutsättningar för effektivare insatser.

Till Smart Passage bidrar Swedlock med vår unika låsplattform och kan leverera digitala lås till alla dörrtyper, grindar, bommar och skåp. Vi har även digitala nyckelbrytare och digitala hänglås i vårt sortiment.

Vanligt är att räddningstjänsten använder dyra och väderutsatta fasadnyckelskåp för att få access till fastigheter. Med Smart Passage och Swedlocks digitala låssystem kan fasadnyckelskåpen bytas ut mot Duo City-lås och en enklare nyckelbox som monteras inne i fastigheten istället. Detta ger en enklare access för räddningstjänsten och en mer kostnadseffektiv lösning för fastighetsägaren.