Digitala, batterifria lås för alla dörrar och portar


En enda digital nyckellösning till stadens alla kritiska verksamheter. Vi löser dina utmaningar genom att digitalisera och knyta samman olika typer av system. Vår plattform passar även för en två hundra år gammal kyrkport. Tunga nyckelringar med hundratals traditionella nycklar är ett minne blott. Swedlock har utvecklat smarta låssystem till samhällets aktörer sedan 2007.

HEMTJÄNST & OMSORG

SMIDIGARE OCH TRYGGARE FÖR VÅRD & OMSORG

Gammeldags nyckelhantering är en utmaning inom äldreomsorg och hemtjänst. Med Swedlocks låsplattform kan staden digitalisera nyckelhanteringen. Alla använder samma lösning och kommer in där de ska, när de ska. Lösningen funkar på alla typer av dörrar och portar. Systemet loggar besöken och kan användas även av räddningstjänst och ambulans.

Digital nyckelhantering för vård & omsorg
Räddningstjänst

ENKLARE OCH SÄKRARE VID AKUTA UTRYCKNINGAR

En nyckel passar till allt. Även äldre lås går smidigt att addera till plattformen så att de fungerar med den nya digitala nyckeln. Den digitala nyckeln aktiveras automatiskt vid ett larm, och ges givna behörigheter. Ingen behöver leta rätt på en mekanisk huvudnyckel, ingen tid går till spillo.

Digital nyckelhantering för blåljusverksamhet
RENHÅLLNINGSBOLAG

SNABBARE OCH EFFEKTIVARE FÖR RENHÅLLNINGEN

En kommun har många medarbetare som dagligen ska passera grindar, soprum, hänglås och bommar. Tidigare kunde det krävas tusentals nycklar. Med Swedlocks låsplattform kan personalen inom tillexempel renhållningen använda en och samma digitala nyckel till allt.

Digital nyckelhantering för renhållningen
Infrastrukturbolag

LÄTTARE OCH SNABBARE ÄVEN I TUFFARE MILJÖER

Det finns i princip inga begränsningar för var Swedlocks batterifria, digitala lås kan placeras. Swedlocks lösning kan utan vidare användas på ett hänglås mitt ute i skogen eller på ett ställverk i staden. Infrastrukturbolag kan effektivisera fotarbetet både i vardagen och i samband med mer kritiska skeenden.

Digital nyckelhantering för infrastrukturbolag

Digitala lås och smarta nycklar från Swedlock

Vi tillverkar och levererar smarta och säkra digitala låssystem med batterifria lås. Till våra system finns låsenheter för dörrar, portar, grindar, bommar, medicinskåp, med mera. Lås och behörigheter administreras via en molntjänst.

Se alla produkter

Så här funkar det –
fyra steg till en smartare arbetsdag

Digitala lås
Digital nyckel
Synkstation
Administration / molntjänst

Våra digitala lås installeras enkelt på allt från dörrar till bommar. Lösningen ersätter eller kompletterar ditt nuvarande system.

Alla användare, lås och nycklar administreras i vår molntjänst.

När arbetspasset startar aktiveras nyckeln via en synkstation. Nyckeln laddas med relevant behörighet för arbetspasset och slutar att fungera vid arbetspassets slut.

Referenser


Nyheter / Press / Artiklar